Garmendia renova amb el Formentera

La SD Formentera ha anunciat avui la renovació del migcampista del primer equip, Joseba Garmendia Elorriaga per a la temporada vinent.
Garmendia es va incorporar per primera vegada a les files roges i negres la temporada 2017/18, curs en què l’equip va competir a Segona B, i va realitzar una gran temporada. Va disputar 38 partits i va deixar una magnífica imatge com a futbolista de classe.
En la temporada següent, 2018/19, es va desvincular del club formenterer i va viatjar a Euskadi, on es va exercitar al camp d’Urritxe, de la SD Amorebieta de Segona Divisió B, però no va arribar a competir amb l’equip.
El gener de 2019, en ple mercat d’hivern, es va tornar a obrir la porta de la SD Formentera per a Garmendia que no va voler desaprofitar l’oportunitat de tornar al club on havia fet història uns mesos abans. En aquesta darrera temporada, finalitzada a causa de la crisi sanitària, ha set un dels jugadors més destacats de l’equip i un dels migcampistes referents de tota la Tercera Divisió balear.

Quatre temporades vestint l’elàstica del Formentera
Amb la renovació per a la campanya 2020/21, el futbolista basc complirà la seva quarta temporada vestint de roig i negre. «Estic molt content de seguir a Formentera. Quan vaig tornar a l’equip el gener del 2019, ho vaig fer amb moltes ganes de quedar-me com més temps millor. M’agrada l’illa per a viure i estic molt feliç de poder-ho fer també jugant a futbol. El projecte esportiu del club és molt interessant i estic molt il·lusionat de poder seguir aquí», ha declarat Joseba Garmendia.
Des del Club es mostren satisfets de poder comptar un any més amb la seva experiència i estan segurs que Garmendia seguirà donant moltes alegries la temporada vinent.

About Author

Comments are closed.

background