TOP
Des de GxF es reitera el suport a la Plataforma per a la consecució d’una delimitació costanera “justa per la nostra illa”. 7bts

GxF felicita la Plataforma d’Afectats per la Delimitació Costanera per la seva victòria judicial

En una nota enviada als mitjans, Gent per Formentera felicita la Plataforma d’Afectats per la Delimitació Costanera de Formentera per la seva victòria judicial davant l’Estat, amb la sentència del Tribunal Suprem que declara nul·la la modificació del Reglament General de Costes del 2022.

Pacte públic
La formació insularista, conjuntament amb la Plataforma d’Afectats, la totalitat de formacions
polítiques i un gran nombre d’associacions de Formentera, signarem un pacte públic per una delimitació costanera justa per Formentera, que “retornés la propietat de les edificacions construïdes amb llicència tot assegurant la protecció costanera i el model d’explotació turística sostenible que ha caracteritzat la nostra illa”.

Contenciós contra l’Estat
Per aquest motiu, davant la tramitació del nou Reglament General de Costes de 2022, Gent per Formentera, com a formació política, presentà al·legacions durant el termini d’audiència prèvia i exercint la responsabilitat de govern al Consell Insular també es presentaren en un primer moment al·legacions i posteriorment, i en compliment d’un acord plenari aprovat per unanimitat, un contenciós contra l’Estat.

Des de GxF es vol reconèixer “la gran feina feta per la Plataforma d’Afectats” i els hi volem reiterar el seu suport per la consecució d’una delimitació costanera “justa per la nostra illa”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES