TOP
Hugo Colomar Castelló en acció a Melilla

Hugo Colomar Castelló campió d’Espanya

Excel·lents notícies que ens arriben des del continent africà, des de la ciutat autònoma de Melilla, on Hugo Colomar Castelló, del Club Surf Formentera s’ha proclamat campió d’Espanya de surf de vela sub 15 en la categoria Techno 293, en la darrera jornada del torn Hugo Colomar Castelló Campió d’Espanya, que ha quedat una mica deslluït pels vents fluixos que han prevalgut durant tot el campionat. El de Porto Salè ha hagut de lluitar per defensar el liderat amb el qual va tancar la jornada d’ahir, però al final, després d’una bonica lluita amb els seus perseguidors en les dues proves d’avui, s’ha fet amb el colofó més alt del podi.

Per si no n’hi hagués prou, Mia Berazategui, companya de Colomar en el mateix Club Surf Formentera igual que la resta de participants formenterers, ha fet plata també en sub 15 en la categoria Techno 293, conservant la segona posició d’ahir. En canvi, pitjor li han anat les coses a na Gala Fornés, que ha caigut de la primera a la quarta posició, no sabent-se refer, per culpa de la manca de vent que tan poc ajuda els nostres joves atletes, de dues males sortides que l’han acabat penalitzant molt. En aquesta mateixa categoria, Sara Fonseca ha completat també un bon campionat classificant-se setena.

En categoria Foil, lamentablement, com en les jornades anteriors, la falta de vent ha impedit que es disputés cap regata del campionat, deixant a tots els participants en blanc.

La propera cita per n’Hugo na Gala i na Mia serà en el Campionat europeu que es disputarà al llac de Garda durant la Setmana Santa, en el qual participaran si, explica el preparador Àlex Figueiras, no passa res estrany, convocats per la Federació espanyola per formar part del combinat nacional.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES