TOP
Banyistes gaudeixen d’una de les platges del Parc Natural.

Jornada sense positius a Formentera

Segons l’actualització diària de l’àrea de Salut, en la darrera jornada no s’ha detectat cap nou positiu per covid a Formentera, mentre que la xifra d’infectats amb quadre lleu que resten sota seguiment d’atenció primària i aïllats a casa o a l’hotel pont és de 60 persones.
Ara com ara, hi ha 2 malalts provinents de Formentera ingressats en planta a Can Misses. D’ençà que es declarà la pandèmia, s’han diagnosticat 671 casos de coronavirus a Formentera.

Eivissa
En les darreres 24 hores s’han detectat 8 positius nous a Eivissa i hi ha 41 persones hospitalitzades que es troben a les diferents unitats covid. Així mateix, hi ha 6 pacients a l’UCI. També que hi ha 2 persones provinents d’Eivissa ingressades en planta a l’hospital de Son Espases i una tercera a l’UCI de l’hospital de Manacor.
Els casos actius lleus o asimptomàtics que reben seguiment per part dels equips d’Atenció Primària se situen en 1.511 persones, i hi ha 25 professionals en vigilància activa, dels quals 19 són positius.

En la darrera jornada cal lamentar la defunció de dues persones; dues dones amb patologies prèvies, una de 51 anys que es trobava hospitalitzada a l’UCI i una de 80 anys ingressada a la unitat F.

Compartir

PROGRAMES