TOP
Ana Juan, avui a Ràdio Illa.

Juan, sobre els estudis per limitar el nombre de fondejos: “És la línia a seguir”

La presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, ha demanat una reunió amb el conseller balear de Medi Ambient, Miquel Mir, per abordar temes “cabdals” per la nostra illa: la regulació del fondeig en el litoral insular, la vigilància de la posidònia i la mala qualitat de les aigües depurades.
Sobre la primera qüestió, Juan ha recordat que en la passada legislatura el Consell impulsà un estudi que determinava la capacitat de càrrega del nostre litoral i fixava un nombre màxim d’embarcacions (791) que hi podien fondejar. La presidenta assenyala que, quan Marc Pons era el conseller balear de Mobilitat, Ports de Balears també realitzà un altre informe que determinava una capacitat de càrrega de la nostra costa amb “xifres bastant semblants”, concretament 925. La cap del Govern insular admet que aquests estudis potser s’han de revisar pel temps que ha passat, tot i que afirma que marquen “la línia a seguir”.

Així mateix, Juan, ha comentat la seva participació en la III edició de les Aules Feministes d’Eivissa i Formentera, i altres assumptes d’actualitat, com l’inici del curs escolar. A més, la presidenta ha confirmat que entre les 158 persones migrades que de divendres a diumenge han arribat al nostre litoral a bord de nou barques, hi havia dones, menors i un home amb problemes de mobilitat que viatjava amb cadira de rodes.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES