TOP
La sortida de la cursa, a Sant Francesc.

La Cursa i Caminada de la Dona recapta 3.300 euros contra el càncer

La VIII Cursa i Caminada Solidària per la Dona, inclosa en el cartell d’activitats del 8M, s’ha celebrat aquest matí sense incidències i sense pluja, després que s’hagués de suspendre la caminada prevista inicialment el passat 6 de març per mor del mal temps.
L’organització ha informat que unes 180 persones han pres part en la caminada, mentre que una setantena han participat en la cursa. En aquesta modalitat Elma Juan, de només 15 anys, ha set la més ràpida en completar els 8 km de recorregut. La corredora del Grup Esportiu Espalmador ha trigat 38 minuts a recórrer el circuit Sant Francesc – Can Marroig – Sant Francesc i el vent en contra que ha trobat en la barda amunt cap a Sa Raval no ha impedit que aconseguís el primer lloc de la cursa.

Membres de l’organització de la cursa.

L’Associació Espanyola Contra el Càncer ha volgut agrair a tots els voluntaris la seva participació en l’esdeveniment, que comptava amb més de 300 inscrits. Pepita Gabaldar, presidenta de la Junta Comarcal de l’AECC a Formentera, ha assenyalat que la cursa ha recaptat uns 3.300 euros que aniran destinats íntegrament a l’AECC.

Compartir

PROGRAMES