TOP
La rasa oberta no impedeix el pas pel camí de l’estany Pudent.

La falta d’una peça retarda la reparació de la fuita al camí de l’estany Pudent

La conselleria balear de Medi Ambient ha informat que la reparació de la canalització d’aigües residuals al camí de l’estany Pudent, en ple Parc Natural de ses Salines, es retardarà “uns dies més”. Dilluns 13 de gener es va detectar la fuita en la canalització soterrada que transporta les aigües brutes des Pujols cap a la depuradora.
Segons les mateixes fonts, “la reparació requereix la substitució d’un colze de canonada de factura antiga i de la qual no es disposa de recanvis”. La solució implica encarregar la fabricació d’una rèplica d’aquesta peça, que “encara no ha arribat a Formentera”.
Per evitar que el vessament contamini la zona de vegetació halòfila que voreja l’estany Pudent, el Govern anuncià, en un primer moment, “el buidatge de la canonada avariada amb camions cisterna”. Ara la conselleria ha informat que “el vessament s’ha aturat” i els treballadors de l’empresa concessionària Cadagua, són a l’espera que arribi la peça per instal·lar-la i poder cobrir la rasa oberta que ha quedat en el punt de l’avaria, a poc menys de 2 km des Pujols.

Compartir

PROGRAMES