TOP

La festa de la Mitja Marató omple un any més les carreteres de Formentera de corredors

Un any més -i ja en van onze- la mitja marató de Formentera ha estat un èxit de participació (hi van participar més de 3000 persones) i organització que ha omplert l’illa de visitants per gaudir del bon temps i paisatges del mes de Maig.

Pel que fa a la cosa estrictament esportiva, el guanyador en categoria masculina va ser Raul Fernandez que es va imposar amb un temps d’1 hora, 12 minuts i 47 segons acompanyat en el podi per William Aveiro i Joan Marin.
El primer formenterer va ser en Martín Juan seguit per Toni Rey i Diego Escandell.

En dones, la primera va ser Ana Casares (1:26:56), que es va retrobar amb la victòria després que l’any passat fes la segona posició. La van seguir a la línia d’arribada Belen Blasco i Elena SanchezBarbudo. Pel que fa a les formentereres, la guanyadora va ser Laura Planells.

En categoria de 8 km el guanyador masculí va ser el formenterer Angel Cobacho (0:30:26) seguit de Diego Martinez i José Serra en un final que es va decidir a l’esprint. El segon i tercer classificat pel que fa als formenterers van ser Dani Lopera i Marc Marí respectivament.

En dones la victòria va ser per Suzanne Brummel. La van acompanyar al podi Sandra Aparicio i Espe Viñals. En la categoria local, el podi va ser conformat per Laura Sanchez al primer graó seguida de Daisee Aguilera i Irena Lacasa.

La prova es va disputar sense incidències i va congregar molta gent a la Savina per rebre els corredors. Durant l’acte d’entrega de premis, el Consell, tal i com ha fet en les darreres ocasions, va donar un taló de 1500 euros a la ONG Amigos Solidarios perquè els destinin als projectes que aquesta organització du a terme a l’Àfrica.