TOP
Fragment del cartell de la II Jornada Gastronòmica de la Savina, obra de Juan Moreno.

La Savina, dissabte 30 d’abril: pintxos gratuïts i concurs gastronòmic

Joan Mayans i Toni Carrión, de l’Associació de Veïns de la Savina, presenten la II edició de la Jornada Gastronòmica ‘De la mar a la taula’ que se celebra dissabte 30 d’abril. La iniciativa, pensada per dinamitzar l’activitat a la localitat portuària, comprendrà un concurs de cuina obert a la ciutadania i una degustació de pintxos en establiments de restauració.

Pel que fa al Concurs Gastronòmic, el divendres 29 d’abril els participants rebran de forma gratuïta productes de la mar frescos que cediran, gràcies a un acord amb la Confraria de Pescadors, les barques de bou Punta Gavina i Punta de Ponent. Amb aquests ingredients els participants prepararan a casa seva tres racions d’un plat (tradicional o no) que seran valorades l’endemà, el dia 30, per un jurat compost per membres de l’Associació Gastronòmica Es Forn. El primer premi és un xec regal de 100 euros, el segon de 75 euros i el tercer de 50 euros. Aquests xecs es podran gastar als següents establiments de la Savina: Hotel Bellavista, Bar La Mota, Arts Cafè i La Bocana.
Les inscripcions s’han de formalitzar abans del 28 d’abril al número de whatsapp 622.95.25.91.

Joan Mayans i Toni Carrión avui a Ràdio Illa.

D’altra banda, a la Degustació de Pintxos participen els establiments oberts tot l’any a la Savina (Hotel Bellavista, Bar La Mota, Arts Cafè i La Bocana). Els pintxos de franc se serviran dissabte 30 d’abril, de 19 a 20.30 h. Tots ells seran elaborats amb productes de la mar, com peix, calamar o polps, i només es pagarà per les begudes que es consumeixin.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES