TOP

L’Ass. de Reis Mags confirma que enguany també vendran Melcior, Gaspar i Baltasar

L’Associació de Reis Mags de Formentera ha emès un comunicat en què informa que “està treballant” en les activitats de les pròximes festes de Nadal a la nostra illa i ha confirmat que està previst que enguany també s’organitzi la visita de ses Majestats d’Orient. L’entitat, que fa anys que ofereix un ampli programa d’activitats per Nadal que inclou l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar, encara no ha donat detalls sobre com serà la cavalcada dels Reis Mags, que en tot cas, s’haurà d’adaptar a la nova normalitat.
A més, l’Associació de Reis Mags ha comunicat que malgrat les circumstàncies de la pandèmia, enguany ha apostat per organitzar una programació “modesta i senzilla” i adaptada a l’actualitat de la pandèmia. L’entitat reconeix que la situació és “complicada”, però els seus integrants es mostren “convençuts” que amb “l’ajuda de tothom, les activitats es podran dur a terme amb totes les mesures de seguretat”.
Així mateix aquesta organització, que també impulsà activitats durant el període de confinament estricte, ha avançat que cal estar atents, perquè “en les pròximes setmanes” revelarà més detalls sobre les seves activitats per aquest Nadal.

Mercat nadalenc
D’altra banda, el passat divendres, la vicepresidenta insular, Ana Juan, avançà a Ràdio Illa que enguany se celebrarà el Mercat de Nadal i, de fet, les casetes i l’arbre ja s’han instal·lat a la plaça de la Constitució. Ara bé, el mercat, que obrirà el dia de Sant Francesc, el dijous 3 de desembre (que enguany serà festiu), no comprendrà estands de restauració amb la finalitat de respectar els protocols sanitaris.
No obstant això, Ana Juan ha revelat a Ràdio Illa que el Consell, a proposta de la Petita i Mitjana Empresa de Formentera (PIMEF), està preparant una iniciativa relacionada amb la restauració de cara a les festes.

Compartir

PROGRAMES