TOP
Imatge d’arxiu de les obres de Sant Ferran.

Les obres que depenen del Consell no es reprendran aquesta setmana

El Consell de Formentera i l’empresa constructora han acordat no reprendre aquesta setmana les obres públiques que depenen de la institució insular: la reforma de l’avinguda Joan Castelló i Guasch de Sant Ferran i la construcció de la residència. Recordam que demà dimarts serà el primer dia laborable en què estarà permesa la tornada a l’activitat dels serveis no essencials, com la construcció.
Fonts del Consell han informat a Ràdio Illa que s’estudiarà si de cara a la pròxima setmana, a partir del 20 d’abril, es poden complir totes les mesures de seguretat i es reprenen les feines.
Recordam que Alejandra Ferrer, la presidenta del Consell, ha declarat que aquest aixecament parcial del confinament és “una passa enrere” perquè “si tenim les dades positives d’aquesta setmana, és justament perquè havíem aconseguit fer un aïllament més estricte” i ha afegit que considera “molt important continuar” amb el confinament total “fins a finals de mes”.

Altres obres: col·legi i port
D’altra banda, Ràdio Illa ha preguntat a l’Autoritat Portuària de les Balears si reprendria demà dimarts les obres de la Savina, sense obtenir cap resposta. En el cas de l’obra de construcció del nou col·legi de Sant Ferran, fonts de la conselleria balear d’Educació han contestat que “en teoria sí” que es reprenen les obres però “no es podrà confirmar” fins demà dimarts.

Compartir

PROGRAMES