TOP
Cartell de l’activitat.

“Millie Potter goes to the circus”, contacontes en anglès aquest dimecres a Sant Ferran

El Punt de Lectura de l’Espai Cultural de Sant Ferran ha programat un contacontes en anglès aquest dimecres a les 17 h. L’accés serà de franc i no fa falta reserva prèvia.

Proposta educativa inspirada en el món del circ
De la mà de la productora de teatre Elàstic Nou Produccions arriba a Formentera Millie Potter goes to the circus, un contacontes infantil en llengua anglesa adreçat a infants d’entre quatre i nou anys.
Millie Potter goes to the circus és una proposta educativa inspirada en el món del circ i en els personatges que en formen part. A partir de les aventures de la imprevisible Millie Potter, es vol incidir en l’aprenentatge de l’anglès facilitant l’expressió oral i la comprensió. Es tracta d’un espectacle interactiu on es conjuguen diferents gèneres teatrals: gestual, clown i el món de les Teresines. La protagonista farà viure noves aventures als espectadors, i s’adaptarà al seu nivell d’anglès.

El conte
En l’espectacle Millie Potter goes to the circus, la protagonista somia a anar al circ que ha arribat a la ciutat, tot està preparat; les claus, el berenar, les entrades … La curiositat de Millie Potter és imprevisible, per això qualsevol cosa que fa ho converteix en una aventura plena de sorpreses.

Elàstic Nou Produccions
La productora de teatre Elàstic Nou Produccions va ser creada l’any 1995 i, amb més de vint anys de trajectòria, ha realitzat produccions tant d’autors contemporanis nacionals com d’internacionals. Alguns d’ells són Claudio Lizza, Danilo Macri, Miriam Formisano, Marco Tulipano, Israel Horovitz, Rodolf Sirera, Joaquima Faidella, Raymond Cousse, A. R. Gurney, Michael Frayn, Federico Garcia Lorca i Alfred Jarry. També ha representat obres de creació pròpia amb autories d’Enric de la Heras, Joan Yago, Enric Ases, Mary Ramírez i Aina M. Gimeno.

Compartir

PROGRAMES