TOP
Els jugadors del Formentera trepitjant el Camp d’Esports a Lleida abans del partit

No aixequen cap (Lleida 2 Formentera 1)

El Formentera ha perdut el seu partit d’aquest diumenge migdia dos a un al Camp d’Esports de Lleida al concedir un gol en temps afegit després d’una errada clamorosa en defensa. En un partit disputat en un escenari històric de Primera divisió, un camp gran i d’herba natural -encara que no en massa bon estat- els dos equips han ofert un bon espectacle futbolístic davant uns 3000 seguidors locals.

Els de la terra ferma s’han avançat al minut 40 de la primera part, quan Tebas ha aprofitat una de les arribades perilloses del Lleida per afusellar Oscar Santiago.

En la represa, els dos equips han seguit apostant per la qualitat tàctica i de combinacions. Michel Alonso de seguida ha donat entrada a la pólvora que havia guardat a la banqueta, i han saltat sobre el terreny de joc els puntes Gorriz i Castro, per intentar marcar el gol de la igualada. Però ha set el Lleida qui ha perdonat en un parell d’ocasions la sentència abans que, finalment, al minut 80, Castro rematés amb delicadesa al primer toc una pilota bombejada a l’àrea per fer pujar l’empat a l’electrònic.

Els roig i negre han provat llavors d’endur-se el partit, però en una errada “imperdonable” -en paraules del míster Michel Alonso- tres defenses del Formentera han deixat sol a Tebas que al temps de descompte ha transformat el 2 a 1 definitiu. Mala ratxa amb només dos punts sumats dels darrers quinze. De fet, el Formentera només ha guanyat un partit dels nou disputats aquesta segona volta.

Amb els resultats d’avui, el Formentera retrocedeix a la cinquena posició, encara en llocs de promoció d’ascens, però se li escapen els primers classificats i se li apropen equips que volen entrar en aquesta zona. Un d’aquests és el Prat, que precisament viatjarà la pròxima jornada a Formentera per enfrontar-se el dissabte a les 16 als roig i negre.

Compartir

PROGRAMES