TOP
Migjorn es caracteritza pels seus establiments familiars i la seva atmosfera tranquil·la.

Pachá desembarca a Formentera

La marca de les cireres ha signat un contracte d’arrendament per més de 30 anys del restaurant Es Arenals, situat a la platja de Migjorn, segons han confirmat fonts de la família Tur, que fins ara han regentat l’establiment ininterrompudament al llarg de 51 anys. Les mateixes fonts han informat que a més del restaurant, Pachá prendrà possessió també d’uns apartaments vinculats a l’establiment, que està afectat per la delimitació costanera.

Incògnita sobre el model de negoci que s’implantarà a Migjorn
Des de Pachá, actualment en mans d’un grup empresarial britànic, no s’ha volgut confirmar aquesta informació i s’han limitat a explicar que “s’està estudiant l’expansió a les Balears, Espanya i Europa” en el marc “d’un programa estratègic”. Així mateix el Grup Pachá tampoc ha revelat quin model de negoci es projecta portar a terme en aquest enclavament de Migjorn, zona caracteritzada pels seus establiments familiars i per la seva atmosfera tranquil·la.
Recordam que el grup Pachá, fundat a mitjans de la dècada dels seixanta del segle passat pel català Ricardo Urgell, fou venut el 2017 per 290 milions d’euros a Triatlantic Capital Partners.

Compartir

PROGRAMES