TOP
El Cafe Formentera 28, avui.

Roben mil euros i botelles d’alcohol en una cafeteria des Pujols

Aquesta matinada el Cafe Formentera 28 des Pujols ha patit un robatori amb força en què un o més desconeguts s’han emportat uns 1000 euros en metàl·lic de la caixa registradora i botelles d’alcohol per valor d’uns 150 euros, segons han explicat a Ràdio Illa els responsables de l’establiment, situat a la confluència entre l’avinguda Miramar i la rotonda d’entrada al poble.
L’assalt s’ha produït per l’entrada principal del negoci, i les restes observades al lloc dels fets apunten que primer s’haurien tallat els barrots de la tanca metàl·lica amb una eina similar a una serra radial i posteriorment s’hauria forçat la porta. Així mateix, a l’accés posterior, que dona a la cuina, també s’han detectat signes d’una temptativa d’entrada, tot i que en aquest cas, la porta blindada hauria barrat el pas als intrusos. Els responsables de la cafeteria han denunciat els fets a la Guàrdia Civil, que s’ha personat a l’establiment i s’encarrega de la investigació.

Preocupació
La gerència de Cafe Formentera 28 ha lamentat aquest succés i ha assenyalat que, a més d’haver de costejar les pèrdues dels sous i del material robats, haurà de pagar la reparació de la porta i la tanca, així com assumir el lucre cessant, és a dir: els guanys perduts a causa del robatori, perquè avui no s’ha pogut oferir el servei habitual. A més, des d’aquest establiment s’ha afegit: “La preocupació de qui serà el pròxim [negoci damnificat], s’ha d’acabar”.
Consultat per Ràdio Illa, un altre empresari des Pujols ha declarat que no és el primer robatori d’aquestes característiques que té lloc a la localitat turística durant les darreres setmanes i, davant de la seva creixent intranquil·litat, ha decidit contractar els serveis d’una empresa d’alarmes.

Altres robatoris comesos els darrers dos mesos
Des de finals de novembre, Ràdio Illa ha tengut constància d’altres assalts en establiments situats en diversos punts de l’illa: Atmósfera Sport, Corall Vermell, la cafeteria de l’IES Marc Ferrer, Sa Pizza i Llibreria Tur Ferrer (Sant Francesc), Benzinera Repsol (Sant Ferran) i Supermercat Es Cap (cap de Barbaria).
A principis de mes la Guàrdia Civil informà de la detenció d’un jove de 18 anys de nacionalitat espanyola i resident a Formentera com a sospitós dels robatoris del Supermercat Es Cap, a més d’atribuir-li la temptativa de robatori a la benzinera de Sant Ferran.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES