TOP
Hi ha sis candidatures a les eleccions a la presidència del Consell de Formentera.

Sa Unió seria la candidatura més votada, seguida de GxF, segons l’enquesta de Ràdio Illa

L‘enquesta d’intenció de vot al Consell, amb més de mil participants, ha conclòs amb Llorenç Córdoba, candidat de Sa Unió, encapçalant la consulta, amb el 43% dels suports. Si les eleccions de diumenge confirmen aquest resultat, la coalició superaria els suports obtinguts en els anteriors comicis locals de 2019, quan aconseguí 1.330 vots, (33,7% del total), sent la segona formació més votada.
En segona posició de l’enquesta, hi ha Alejandra Ferrer, candidata de Gent per Formentera, amb el 28% dels clics. GxF fou l’opció més votada en les eleccions de 2019, quan comptabilitzà 1.398 paperetes (35,5%).
En un sorprenent tercer lloc apareix Pedro Galli, del Partit Llibertari, que ha assolit el 10% dels vots en l’enquesta, sent una formació que concorre per primera vegada als comicis locals. Molt a prop, en quart lloc, hi ha la candidatura encapçalada per Ana Juan, del PSOE, amb el 9% dels suports de la consulta electrònica. Els socialistes foren la revelació de les passades eleccions, quedant en tercera posició amb 1.057 vots (26,8%).
En últims llocs, Ignacio Monge, de Podemos, que s’estrena als comicis locals de Formentera, ha obtingut el 7% dels clics i José Antonio Rebollo, de Vox, el 3%, mentre que en les eleccions locals de 2019 aquest partit aconseguí 107 vots (2,7%) i es quedà sense representació al Ple.
Fins aquesta nit podeu participar en la nova enquesta de Ràdio Illa per votar qui ha guanyat el Debat electoral entre els candidats a la presidència del Consell.

Compartir

Comentaris (2)

  • Pedro Galli

    Yo diría que un sorprendente cuarto puesto de Ana Juan en esta encuesta …(depende como se mire, pero 108 votos no son sorprendentes en mi caso, y si 98 votos en el caso de Ana).

  • Pedro Galli

    Yo diría que un “sorprendente puesto de Ana Juan” en esta encuesta …(depende como se mire, pero 108 votos no son sorprendentes en mi caso, y si 98 votos en el caso de Ana).

Deixa una resposta

PROGRAMES