Set en blanc del Formentera al Soller (0-6)

El Formentera ha passat el corró avui en la seva visita avui a la falda de la Serra de Tramuntana. En un camp on l’any passat els roig-i-negre van patir de valent, en un ambient immillorable de futbol a les graderies, els homes de Gómez Roa han aconseguit la seva quarta victòria consecutiva i es posen provisionalment segons a la classificació i com a segon màxim golejador de la categoria, a l’espera de la presumible victòria del Poblense aquesta tarda i de l’interessant Mallorca B – Platges de Calvià també més tard avui.

El Formentera repetia alineació respecte a la setmana passada i els cinc primers minuts han anticipat un partit vistós, amb arribades a les dues àrees. Però ha sigut el Formentera qui ha colpejat de pressa i al minut 6′ Gorriz obria la llauna després d’aprofitar un rebuig del porter a xut d’Omar, novament assistit per Juanca incisiu com sempre a la seva banda.

Però el Formentera no en tenia prou i seguia atacant i al minut 11, Omar picava de primera amb efecte una passada del mateix Juanca i la pilota anava a parar al pal. La jugada continuaria i Terol remataria finalment fora.

El Formentera demostrava en tot moment estar endollat i encadenava minuts i minuts de molt bon joc. Així, al 20′, un imperial Bonila s’ha alçat per damunt de tots per rematar de forma espectacular al primer pal un córner. 0-2 i les coses es posaven molt coll avall. Quatre minuts més tard era Fassani qui la tenia sol davant el porter però no sabia acabar la jugada trobant el fons de la xarxa contrària. Górriz el seguia al 32′. Era un no parar d’arribades dels homes de Gómez Roa en un camp sempre difícil com el solleric.

La primera part ha acabat amb l’àrbitre, que ha fet un gran partit, mostrant targetes a jugadors i entrenador de l’equip local, que veien impotents l’exhibició dels roig-i-negre i com Rives, que també es volia afegir a la festa, feia una aturada de molt de mèrit en la millor ocasió dels mallorquins.

La segona part ha començat igual que la primera i els gols han anat pujant al marcador. Elio s’havia quedat al vestidor per precaució amb molèsties al seu maltret genoll, i al seu lloc ha sortit Víctor que avui ha aprofitat la seva oportunitat i ha percudit constantment per banda. Així, i després d’ocasions per Fassani i Gorriz, en una connexió letal que es consolida partit rere partit, contra rapidíssima del Formentera a dos tocs i Víctor que cedeix un gran baló a Juanca perquè, el jugador desequilibrant del Formentera, que apareix en gairebé totes les jugades de perill de l’equip, estrenés el seu compte golejador. Minut 53 i 0-3 al marcador.

Omar ha fet pujar el 0-4 a passada, de qui sinó, Juancar, i Jay ha sortit ràpidament per donar descans a l’asturià.

Finalment el partit ha acabat amb dos gols d’alta qualitat dels homes de Gómez Roaal 87′ era Adri qui superava el porter amb una preciosa vaselina, i un minut després Jay (que havia vist com minuts abans li havíen anul·lat injustament un gol legal) s’estrenava amb només 16 anys també amb una vaselina. Un gol molt celebrat per tots els seus companys.

Final del partit, això sí, amb ensurt perquè Agus havia de ser atès per la físio de l’equip per una torcedura al turmell. Les primes impressions, però, descarten res greu.

En resum, partit molt serio en defensa, amb tothom involucrat en tasques de recuperació i molta mobilitat davant, que ha sigut clau en la consecució, i feia temps que no ho vèiem, d’un set en blanc a Mallorca.

La setmana vinent, diumenge a les 12.30, l’equip rebrà l’Andratx. Un partit que segur també serà atractiu contra un equip cridat a fer coses interessants enguany i que vindrà a guanyar per remuntar en la classificació.