Sis morts a Mallorca, sis casos nous a Eivissa i cap positiu a Formentera

A Eivissa hi ha 46 casos d’afectats per covid-19, sis més que ahir dimarts, segons ha informat Francesc Albertí, portaveu del Comitè de Gestió de Malalties Infeccioses de Balears.
Dels 46 casos comptabilitzats a Eivissa des de l’inici de la pandèmia, un home de 85 anys morí diumenge i 23 pacients es troben ingressats a l’Hospital de Can Misses, set a l’UCI i la resta en planta. Entre aquests pacients cal comptar-hi tres interns de la residència Can Blai de Santa Eulària i una de la residència de Cas Serres de Vila. A aquests malalts, cal afegir-li dos pacients ingressats a Can Vilàs, un d’ells a l’UCI.
La resta dels casos registrats a l’illa veïna romanen a les seves llars amb simptomatologia lleu, convenientment aïllats i amb el seguiment per part de les Unitats Volants d’Atenció al Coronavirus, UVAC. Entre els positius registrats a Eivissa hi ha vuit professionals sanitaris, mentre que altres 14 són en vigilància activa per contacte amb infectats.

Balears
Segons dades del Ministeri de Sanitat, a les Balears, de dimarts a dimecres, s’han detectat 84 nous casos, cosa que fa pujar a 562 la xifra de positius. Ara mateix hi ha 164 ingressats a hospitals, 40 d’ells en les Unitats de Cures Intensives i 28 pacients han set donats d’alta. La Conselleria de Salut ha informat que el nombre de morts ascendeix a 19, després que als tres difunts d’aquest dimarts se li hagin sumat tres víctimes més que havien donat positiu per coronavirus i que estaven ingressades a Red Juaneda a Mallorca

Espanya
A l’Estat, el Ministeri de Sanitat ha elevat aquest dimecres a 47.610 els casos de contagis de coronavirus, 7.937 afectats més que ahir. El nombre de morts puja a 3.434 persones, mentre que un total de 5.367 persones s’han curat i han rebut l’alta. La Comunitat de Madrid continua sent la més afectada, amb 14.597 casos i 1.825 morts.

About Author

Comments are closed.

background