TOP
Antoni Juan, ‘Pins’, als estudis de Ràdio Illa.

Toni ‘Pins’: La regulació a s’Estany és “incompleta” i hi ha faltat “sensibilitat”

Toni Juan, Toni ‘Pins’, declara que se sent “trist i decebut” perquè amb l’aplicació de la regulació a l’estany des Peix més de 200 persones s’han quedat sense amarrament. Aquest veterà professional de la nàutica i aficionat a la navegació, assegura que la regulació era necessària, però que la proposta impulsada pel Consell és incompleta. A més, Pins declara que en la implementació de la regulació ha faltat “diàleg” i hi ha hagut “poca sensibilitat”. Per aquests motius ha renunciat a l’amarrament que li ha set assignat a l’estany.

Segons Pins, es podria donar solució a les embarcacions que han quedat fora de la regulació de l’estany, per exemple, impulsant una marina seca o millorant el sistema de rampes. En aquest sentit, Toni Juan assenyala que, d’una banda, la rampa des Copinar aquest estiu estava malmesa, i de l’altra, la de sa Boca de s’Estany presenta diverses problemàtiques, com la falta d’espai proper on estacionar o la manca de profunditat.
Així mateix, el responsable de Nàutica Pins també reclama solucions pel sector del xàrter nàutic que el darrer estiu ha tengut dificultats significatives per oferir els seus serveis a Formentera.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES