Un iot es crema i s’enfonsa sense ferits as caló de s’Oli, el segon en dos dies a les Pitiüses

Una llanxa motora d’uns 12 metres d’eslora i de lloguer s’ha cremat avui al voltant de les 18 h, per motius que es desconeixen, i ha acabat enfonsant-se sense que s’hagi de lamentar cap ferit, segons ha informat Salvament Marítim. La tripulació ha estat rescatada per una embarcació que navegava per les proximitats, la Monterrey, que hauria desembarcat els ocupants de la llanxa sinistrada al port de la Savina, segons fonts pròximes al port. La Guardamar Caliope ha salpat del port de Sant Antoni rumb al lloc dels fets.

L’embarcació ha començat a cremar al voltant de les 18 h.

Encara no s’ha comprovat si l’incident, que a falta de la localització exacta, s’ha produït en el Parc Natural de ses Salines o en aigües molt pròximes, ha provocat vessament de combustible o olis. Salvament Marítim ha assenyalat que per les dimensions de l’embarcació i la naturalesa de l’incendi, és habitual que la major part dels productes inflamables siguin consumits pel foc. Les mateixes fonts han indicat que els responsables de l’embarcació accidentada, de la qual encara no ha transcendit el nom, hauran d’ocupar-se de la retirada de les seves restes.

El mateix model que l’embarcació incendiada ahir
Es dóna la circumstància que ahir prop des Freus, també cremà i acabà enfonsat un iot del mateix model que el sinistrat avui a Formentera, una llanxa motora Cranchi 41 peus.
La gran columna de fum generada per l’incendi a la mar s’ha fet visible des de diversos punts de les Pitiüses i les fotografies del succés han començat a córrer per les xarxes socials.

La columna de fum, vista des del port de la Savina.

 

About Author

Comments are closed.

background