TOP
Visitants accedint a peu as Caló des Mort. CIF

La primera temporada de regulació as caló des Mort ajuda a evitar problemes d’afecció al medi ambient

Avui finalitza el període de regulació de l’accés i l’estacionament de vehicles als camins del caló des Mort i es Ram. Aquesta temporada ha set la primera que s’ha realitzat la regulació, que va iniciar-se el passat 1 de juny.

El conseller de Mobilitat, Rafael González, ha fet una valoració positiva d’aquesta mesura que, segons ha assegurat, “ha evitat els problemes d’afecció al medi ambient, de circulació i aparcament i d’accés dels vehicles d’emergència que hi ha hagut en aquesta zona en les passades temporades. Així el pròxim estiu continuarem aplicant-la”.

Regulació d’accés i estacionament de vehicles
Aquest ha estat el primer any de regulació a les zones del caló des Mort i es Ram. Entre l’1 de juny i el 30 de setembre hi ha hagut un controlador que ha informat de la prohibició d’aparcar en aquests espais i ha redirigit els vehicles a la zona urbana propera que sí que disposa de zones d’aparcament.

Els vehicles que han posat en perill el Medi Ambient han set sancionats. 7bts

 

Aquestes prohibicions han estat correctament senyalitzades i s’han posat tanques de pal i corda en el perímetre de les zones vegetals per evitar-hi l’aparcament. Aquests senyals continuaran a la zona durant tot l’any per informar i evitar que s’aparqui en aquest espai natural.

El que sí que està permès és que els vehicles aturin un moment per a la descàrrega o recollida de passatgers, així com que hi accedeixin amb facilitat les persones amb mobilitat reduïda. Després el conductor ha d’anar a la zona urbana situada en les proximitats per aparcar el vehicle.

Aquesta regulació dona resposta a una petició dels vesins de la zona.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES