TOP
Aquesta línia d’ajudes ha comptat amb una partida de 25.000 euros.

Vuit esportistes de Formentera reben ajudes pels seus mèrits esportius durant l’any 2021

L’àrea d’Esports ha aprovat l’atorgament a vuit esportistes formenterers d’ajudes econòmiques pels seus mèrits esportius durant l’any 2021. Aquesta línia d’ajudes per mèrits esportius s’ofereix per primera volta i ha comptat amb una partida pressupostària de 25.000 euros. L’import màxim per esportista individual és de 5.000 euros.

Els esportistes de l’illa que reben aquesta ajuda són Mateo Jimenez (vela), Helena Lafuente (vela), Sergi Lafuente (vela), Gisela Colomar (vela), Hugo Colomar (vela), Andrea Romero (atletisme), Matías Conill (vela) i Marc Escandell (atletisme).

La consellera d’Esports, Paula Ferrer, ha assenyalat que “aquesta ajuda compensarà en part l’esforç econòmic que fan els nostres esportistes que competeixen en l’àmbit autonòmic, estatal i internacional” i ha avançat que “és intenció de la Conselleria continuar oferint aquesta ajuda els pròxims anys”.
Per a la concessió d’ajuts, s’ha tingut en compte el currículum que acrediti la participació en activitats o competicions federades des de l’1 de gener 2021 al 31 de desembre de 2021, així com la programació o projectes que acrediti per enguany. Únicament s’han tingut en compte les modalitats esportives individuals i les modalitats col·lectives d’un esport individual.

Subvencions de 80.000 euros per a clubs
D’altra banda, la comissió de govern de la setmana passada també va aprovar la convocatòria i les bases de l’atorgament de subvencions al programa d’esports de Formentera per a l’any 2022 amb una dotació de 80.000 euros. Aquesta convocatòria anual d’ajudes està oberta per a clubs i associacions sense ànim de lucre per continuar la seva preparació.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES