Zoe Fernández i Gisela Colomar s’imposen a la Copa Federació de surf de vela

El fort vent ha marcat la Copa Federació Trasmapi de vela, una competició que finalment s’ha hagut de reduir a avui diumenge després que les ràfegues de vent d’entre 25 i 40 nusos en el camp de regates van impedir que es disputés cap màniga ahir dissabte.
Avui diumenge, el vent ha baixat a 20/22 nusos a primera hora i s’ha pogut competir una primera màniga on tant na Gisela Colomar com en Biel Fornés han acabat en bones posicions mentre que en Sergi Lafuente ha patit una lesió al peu en una caiguda que li ha impedit acabar.
A la segona màniga, el vent ha pujat d’intensitat amb puntes de fins a 35 nusos, cosa que ha dificultat les coses per als participants formenterers, que hauran de preparar-se més específicament de cara a futures competicions amb intensitats eòliques com la d’aquest cap de setmana.
A la tercera i quarta màniga ha baixat la intensitat del vent a 15 /20 nusos i s’han pogut completar sense moltes dificultats.

Classificacions
En la classificació final, el mallorquí del Club Nàutic la Ràpita Nacho Baltasar s’ha imposat a la categoria sub-17 i en fèmines la formenterera Zoe Fernández del Club Nàutic s’Arenal ha aconseguit el primer lloc al podi. Quant a la categoria sub-15, na Gisela Colomar, del Club Surf Formentera, ha quedat primera en fèmines, mentre que en categoria masculina la primera plaça ha estat per Nicolas Madero, del Club Maritim San Antonio de la Playa i en Mateo Gozzi s’ha classificat sisè.

About Author

Comments are closed.

background