TOP
Un ferri navega entre les Pitiüses.

Armengol assegura que la primera i la darrera barca tornaran en 15 dies

El Govern balear ha arribat a un acord amb les navilieres per a restablir “en un màxim de 15 dies” la primera i l’última barca del dia, segons anuncià ahir en el Debat de Política General la presidenta, Francina Armengol, que responia així a una interpel·lació de la diputada per Formentera, Sílvia Tur.
La conselleria balear de Mobilitat ha informat a Ràdio Illa que “ja s’ha obtingut el compromís de Baleària” per prestar aquests serveis i en els pròxims dies s’espera poder acordar com es distribuiran els trajectes amb la resta de companyies que operen en la línia pitiüsa. D’altra banda, les mateixes fonts han indicat que la reactivació d’aquests serveis marítims no passaria pel finançament públic.
Cal esmentar que la barca de les 6 h ha deixat d’operar arran de la finalització de l’activitat turística i actualment la darrera barca que surt de Vila cap a la Savina és a les 21.30 h.

Connectivitat aèria i Atenció Primària
Així mateix, la diputada per Formentera, Sílvia Tur, també ha manifestat la seva inquietud per la reducció de connexions aèries i per com afectarà això a Formentera a causa de la triple insularitat.
D’altra banda, en la seva intervenció Tur ha assenyalat els dèficits en el funcionament de l’Atenció Primària en general i posà l’exemple de Formentera, on per demanar una cita amb el metge de família ahir s’assignaven consultes telefòniques pel novembre.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES