TOP
Formentera des de la pujada a la Mola.

“Teniu les pinedes més guapes de les Balears”

Anem ara a donar un tomb per allò que ens és més proper; els boscos. I és que a Balears un 45% del territori està cobert de massa forestal, prop de 220.780 hectàrees de superfície.
Tenim pinedes, savinar, Ullastrar, alzinar i bosc de ribera entre altres extensions arbrades, i per coneixe’ls millor, el servei de Gestió Forestal del Govern ha publicat la primera Guia dels Boscos de les Illes Balears, un document que es complementa amb diversos recursos educatius per a divulgar els beneficis ambientals, econòmics i socials dels nostres boscos.
Al De Far a Far en volem saber més d’aquests ecosistemes i d’aquesta nova guia, i per això avui hem convidat a na Toni Llabrés, tècnica del servei de gestió forestal. Entre altres coses li hem preguntat per la gran presència de savines a Formentera en comparació a les altres illes, la mala fama del pi i els principals riscs i perills que afronten els boscos de ca nostre.

 

Compartir

PROGRAMES