TOP

La SD Formentera es reforça amb el migcampista gal Théo Chendri

La SD Formentera ha fet oficial avui el fitxatge de Théo Chendri (Tolosa, França 27/05/1997), que arriba per a reforçar el mig camp del primer equip en la segona volta de la lliga.
Chendri és un migcampista tècnic amb facilitat per combinar entre línies, un jugador amb moltíssima projecció que va iniciar la seva incursió en el futbol amb l’equip Colomiers d’Aussonne, on va destacar per la seva qualitat i va rebre diverses ofertes de grans clubs europeus com l’Olympique de Lió, Manchester United, Manchester City, Madrid i Barça.

Formació Blaugrana
Finalment, es va decantar pel club blau-grana, on va fitxar el 2012 en categoria cadet.
En edat juvenil, Chendri, va ser un dels principals protagonistes de l’equip en la Lliga Juvenil de la UEFA. El debut amb el filial del Barça el va fer 12 d’agost de 2015 en un partit amistós de pretemporada davant l’OE Sant Ildefons. Théo, va marcar el tercer gol de la victòria culer per 2-5. El debut oficial amb el Barça B va ser el 19 de desembre davant el CD Eldense, als quals venceren per 4-2.
Durant els anys que va viure a Barcelona, Chendri va ser convocat en repetides ocasions per la selecció gal·la sub-17, sub-18 i sub-19.
La temporada 2016/17 Théo inicia una nova etapa al Nantes B. Després de tres temporades a França, prova sort a la Nordicbet Liga, segona Divisió de Dinamarca amb el BK Fremad Amager, darrer equip on ha competit.

Tornar a sentir-me futbolista
Ara, la SD Formentera li ha ofert la possibilitat de jugar a la lliga espanyola i no s’ho ha pensat dues vegades: “M’ha atret molt el projecte que m’ha presentat el míster Raúl Pérez. La SD Formentera m’ha donat l’oportunitat de tornar a competir a la lliga espanyola, amb la qual em sent molt identificat per les meves característiques futbolístiques. Fa bastants mesos que no competesc i tinc moltes ganes d’arribar per conèixer els meus nous companys. Per a mi era molt important tornar a sentir-me futbolista i estic molt il·lusionat de venir a Formentera”, ha declarat el nou jugador del Formentera, que s’incorporarà a la disciplina del club aquest dimecres participant del primer entrenament amb l’equip.

Compartir

PROGRAMES