TOP
Tos, febre i sensació de manca d’aire són alguns dels simptomes de la covid-19.

Un contagiat més que ahir: 37 casos actius, dels quals tres són a Can Misses

L’Àrea de Salut pitiüsa ha notificat un nou cas de covid-19 a Formentera, que compta amb 37 positius actius, un més que ahir. Del total de casos de l’illa, 34 són lleus o asimptomàtics i resten aïllats a casa, on reben seguiment telefònic per part dels equips d’Atenció Primària. D’altra banda, hi ha tres pacients formenterers que es troben ingressats en planta a Can Misses, idèntica xifra que en el recompte d’ahir.
D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat a Formentera 239 casos de coronavirus.

Eivissa: 1.140 casos actius
En el conjunt de les Pitiüses, s’han comunicat 137 nous contagis, 136 d’Eivissa i l’esmentat de Formentera. Aquests casos s’han detectat tant en el laboratori de Microbiologia de Can Misses com en les proves de tests ràpids d’antígens que es realitzen en els dispositius d’Urgències i Atenció Primària.
Els metges han donat en l’última jornada 32 altes, de manera que la xifra de casos actius a les Pitiüses se situa en els 1.177 casos: 1.140 d’Eivissa i 37 de Formentera. Hi ha hospitalitzades 40 persones, 33 en plantes covid (entre les quals hi ha els tres pacients de Formentera), i set a l’UCI. A més hi ha 1.137 persones que pel seu estat lleu o asimptomàtic reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària, 1.103 a Eivissa i els citats 34 de Formentera. Finalment 110 professionals sanitaris estan en vigilància activa, tres més que ahir, dels quals 32 són positius, un més que en l’últim recompte.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES