TOP
Test de prova de la covid.

Una desena de nous positius a Formentera

La nostra illa ha registrat 10 nous positius en les darreres hores. Comptabilitzant les altes i els nous contagis, la xifra total de positius a l’illa arriba a 124 casos actius, 10 més que ahir.
Dels afectats en tractament, 121 presenten un quadre lleu o asimptomàtic, de manera que reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària. Sobre l’estat dels tres pacients procedents de Formentera que ahir es trobaven ingressats en planta a l’Hospital de Can Misses, l’Àrea de Salut pitiüsa no ha actualitzat el seu estat i ha indicat que dilluns informarà sobre la seva situació.

Eivissa, 290 infectats i una nova defunció
A Eivissa s’han detectat 290 nous positius i els casos actius ascendeixen fins als 3.438. D’altra banda, baixa lleugerament el nombre de pacients pitiüsos hospitalitzats, que passa dels 121 d’ahir als 119 d’avui. A part dels tres afectats de Formentera que ahir es trobaven ingressats, en les plantes covid de Can Misses hi ha 116 persones, mentre que 16 més es troben a l’UCI. Així mateix a Eivissa hi ha 3.306 positius lleus que resten aïllats a casa.
Així mateix, cal lamentar el decés d’una nova víctima ahir al matí; una dona de 89 anys amb patologies prèvies, ingressada a Ca na Majora procedent de domicili.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES