TOP
Sergi Escandell navega en aigües de Vilamoura.

Sergi Escandell vuitè a l’Europeu, primer espanyol, i ara a esperar decisió final sobre Tòquio 2021

Sergi Escandell va acabar ahir en vuitena posició la seva participació en el Campionat Europeu de Vilamoura de la classe olímpica (RS:X) de surf de vela celebrat aquesta setmana. En la final o Medal Race disputada ahir dissabte, el formenterer del CN s’Arenal va assolir quedar davant del seu gran competidor per la plaça espanyola pels jocs olímpics de Tòquio d’aquest estiu, Angel Granda, que va fer novè.
Ara, la decisió final sobre qui representarà a Espanya en la cita olímpica dependrà de l’informe de l’entrenador, la posterior validació del director de preparació olímpica i finalment del comité de preparació olímpica de la Federació espanyola de vela. Recordem que la plaça olímpica es disputava en tres regates classificatòries, i la d’aquesta setmana a Vilamoura fou la darrera. Ara els daus ja estan llençats i toca esperar la decisió final en els despatxos.

D’altra banda, Mateo Sanz, que competeix per Suïssa, va navegar amb la tranquil·litat de saber que ja té la segona participació olímpica assegurada i va quedar desè en la final.

Finalment, també recordar que Carlos Cardona havia quedat fora de la final i va acabar la seva participació en l’Europeu fent 29è. perjudicat pels vents fluixos que han bufat aquests dies a Vilamoura.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES