TOP
Figueiras, el primer per l’esquerra i Büchau, el segon per la dreta.

Büchau és campió de les Balears de Raceboard i Figueiras, tercer

Amb vents moderats de Llebeig, aquest cap de setmana s’ha celebrat a Santa Eulària des Riu el Campionat de les Illes Balears de surf de vela de classe Raceboard, que ha acabat amb dos formenterers al podi: l’incombustible Àlex Büchau ha aconseguit el primer lloc i Àlex Figueiras, la tercera posició, ambdós del Club Surf Formentera.
Büchau revalida el títol autonòmic aconseguit el 2019, mentre que el 2020 no competí en Raceboard, però quedà subcampió en modalitat Foil. De fet el formenterer està abonat als èxits en la classe Raceboard, i fa només dos anys guanyà el subcampionat absolut en el Mundial disputat a Alemanya.

Categories de formació
D’altra banda, aprofitant l’esdeveniment, també ha tengut lloc a Santa Eulària una regata en modalitat Techno amb participació de regatistes del CS Formentera. En categoria sub 17 Eneko Rodríguez fou el millor, seguit en segon lloc pel també formenterer Oliverio Choren.
En sub 15 els regatistes formenterers també han dominat: la primera ha set Helena Lafuente, seguida en el podi per Matias Conill i Hugo Colomar, que ha aconseguit una meritòria tercera posició tot i que per edat, hauria de competir en sub 13.
En categories d’iniciació, s’ha repetit el monòleg formenterer, amb el següent podi: primer lloc per Isaac Escandell, i el segon i tercer lloc per a dos debutants en competició que s’han estrenat amb molt bon peu: Paula Roig en segona posició i Elsa Mancebo, en tercera.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES