TOP
Seu del

La contractació creix però no evita que hi hagi 442 persones a l’atur

L’abril ha conclòs a Formentera amb 442 persones inscrites a l’atur, cosa que suposa una disminució en 45 persones amb relació a març i l’increment en 85 aturats (23,8%) en comparació amb l’abril de 2020, el primer mes afectat íntegrament pel confinament domiciliari de la covid. D’aquesta manera, Formentera torna a ser la primera illa de les Balears pel que fa al creixement interanual de l’atur, mentre que la mitjana balear és del 13,1%.
D’altra banda, a Formentera s’han inscrit un total de 1.849 persones com a demandants d’ocupació durant l’abril, una xifra que representa un augment del 21,6% respecte al mateix període de l’any passat.
Durant l’abril s’han signat 250 contractes a Formentera, cosa que suposa un creixement del 257% en comparació amb el quart mes de l’any passat, quan només se signaren 70 contractes per mor de la paràlisi econòmica derivada de la pandèmia. La majoria dels contractes, 212 són del sector serveis, a molta distància, i amb 29 contractes, hi ha la construcció, seguida per l’agricultura, amb 5 acords laborals i la indústria, amb 4.
En l’àmbit autonòmic, la xifra d’aturats registrats arriba a les 82.066 persones, cosa que representa una caiguda de l’1,1% respecte a març, però en canvi, si es compara amb la xifra de l’any passat, l’abril ha registrat un increment de l’atur del 13,1%.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES