TOP

Darrers cinc dies per preinscriure’s a la Mitja Marató 2022

Dilluns vinent, 10 de gener, a la mitjanit, finalitza el termini de preinscripció per poder entrar al sorteig de places per participar en la XIII Mitja Marató de Formentera i els 8KM Sant Ferran-La Savina que enguany recuperen les dates habituals al calendari, per celebrar-se el 14 de maig.

Exempcions
Queden exempts de fer aquesta preinscripció els residents de Formentera i els que hagin participat en 5 o més edicions, que tenen la plaça assegurada. Els primers poden sol·licitar la seva plaça a través de l’àrea d’Esports del Consell de Formentera, mentre que els segons rebran al seu correu electrònic un codi per poder accedir a la plataforma i confirmar-ne la inscripció.

Sorteig
La resta de corredors que vulguin viure l’experiència de córrer de cap a cap l’illa de Formentera, hauran de sol·licitar la seva preinscripció a través del web oficial de la prova www.marato-formentera.com abans que expiri el termini assenyalat.
Entre tots els preinscrits, l’organització sortejarà davant notari, el 12 de gener a les 12.30 h, les 1.900 places per a la Mitja Marató i les 1.000 per als 8KM que es posen a disposició per a la prova que se celebrarà el 14 de maig. Una volta realitzat el sorteig, els premiats podran confirmar la seva inscripció entre el 14 de gener i 7 de febrer.

Com ja és habitual en les darreres edicions de la prova, la gran demanda de participació i les limitacions territorials pròpies de l’illa, obliguen a l’organització a establir aquest sistema d’inscripció per cobrir la xifra de participants permesos entre ambdues proves.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES