TOP
Sortida de la regata al port de Melilla. AF

Gala Fornés i Hugo Colomar encapçalen l’estatal de surf de vela

A la tercera ha anat la vençuda, i després de dues jornades sense gota de vent que havien impossibilitat la competició de regates al Campionat d’Espanya de surf de Vela que es disputa al continent africà, a la ciutat autònoma de Melilla.

Avui divendres, si més no, ha bufat un vent feble de dos a cinc nussos que ha permès la concurrència de les diferents categories de la classe Techno 293, mentre que la classe IQFOiL s’ha hagut de quedar mirant-s’ho des de l’escullera del port.

En tot cas, i malgrat la feblesa del vent imperant, els resultats dels regatistes del Club Surf Formentera entrenats per Àlex Figueiras han aconseguit molt bons resultats. De fet, tant Hugo Colomar com Gala Fornés han acabat la jornada encapçalant la classe Techno Sub-15 en les seves respectives categories, mentre que Mia Berazategui i Sara Fonseca han fet segona i setena respectivament en fèmines.

Demà dissabte s’arriba a la darrera jornada de competició. Caldrà veure si el déu Èol va una mica per feina i permet un bon final de competició on els representants formenterers puguin demostrar la seva destresa i fer-se amb alguns metalls d’aquest, fins ara, un xic deslluït campionat estatal.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES