TOP
El president Córdoba ha assenyalat que es tracta d’una decisió “molt important per a Formentera”. 7bts

El Consell celebra l’anul·lació del reglament de Costes

El president del Consell i conseller de Litoral, Llorenç Córdoba, ha celebrat la decisió del Tribunal Suprem d’anul·lar el reial decret pel qual el Ministeri per a la Transició Ecològica va reformar en 2022 el reglament general de Costes en considerar que es va saltar el tràmit de consulta pública.

“En ple mes d’agost i per decret”
Córdoba ha donat l’enhorabona i les gràcies a l’Associació d’Afectats per les Partions de Costes “perquè han estat ells amb els seus propis mitjans els que al final han aconseguit tirar cap enrere aquesta modificació del reglament”, un reglament que, ha recordat el cap de govern insular, “es va fer en ple mes d’agost i per decret”.

El president Córdoba ha assenyalat que es tracta d’una decisió “molt important per a Formentera”, ja que els criteris que aplicava el nou reglament “eren molt confusos i interpretables, i per a la nostra illa era molt perjudicial perquè agafava molt de territori”.

“El que ha aconseguit l’Associació d’afectats és molt gran i molt bo”, ha insistit Córdoba, “i és un punt més de cara a poder modificar la llei de Costes que per als formenterers és injusta”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES