TOP
UGT denuncia que els serveis declarats com a mínims, superen al 80% dels serveis que es cobrien fins a la setmana passada.

UGT impugnarà els serveis mínims de la vaga de neteja establerts pel Consell

Els serveis jurídics d’UGT estan treballant en la demanda en l’àmbit contenciós administratiu contra el decret emès pel Consell de Formentera, que va arribar ahir al migdia a les mans del sindicat, en el qual s’estableixen els serveis mínims per a la vaga que s’inicia avui a les 23 h. UGT serveis públics ha anunciat que interposarà demanda “per vulneració de drets fonamentals”.

Segons el sindicat, els serveis mínims “han estat elaborats amb la previsió de plantilla establerta a la nova adjudicatària que comença avui, i marcant un 50% dels serveis, per a complir aquests serveis, s’han de contractar més treballadors dels que anaven prestant el servei”.

Els serveis declarats com a mínims, afegeix UGT, “superen al 80% dels serveis que es cobrien fins a la setmana passada”, i assenyalen que “també compten amb infinitat de vehicles que en l’actualitat, o estan avariats, o no són a l’illa perquè són de nova adquisició”.

UGT Serveis Públics considera els serveis mínims declarats “un insult per a les treballadores i treballadors del servei a Formentera i els seus drets laborals”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES