TOP
Instantània d’una assemblea de Gent per Formentera. GxF

GxF celebra Congrés Polític amb el lema “Hi som”

Gent per Formentera ha fet públic que el cap de setmana vinent (20 i 21 d’abril) organitza un Congrés Polític, que tindrà per lema ‘Hi som’ i se celebrarà a l’Hotel Roca Plana des Pujols. En un comunicat, la formació exposa que el lema triat fa referència a la seva “presència actual com a caps de l’oposició i, també, a la necessitat de repensar el nostre futur paper al tauler polític de Formentera. Per continuar essent claus, s’està fent una feina profunda i constant per tal de ser la força que lideri les propostes més innovadores i ambicioses”. En el Congrés es redactarà “una ponència política, un document vinculant per a la formació, que aspira a ser un punt de partida per a un debat polític profund”.
La jornada del dissabte 20 d’abril la protagonitzaran els militants, mentre que el diumenge 21 el Congrés també s’obrirà als simpatitzants “per compartir els principals objectius marcats, les pròximes passes. I l’horitzó pel qual apostam, una Formentera 2035”. La cita el diumenge 21 és a les 12 h i inclourà una torrada amb beguda, fruita i cafè caleta per 10 euros.

“Aprendre dels errors comesos”
GxF ha informat que “els objectius marcats [al Congrés] són analitzar i aprendre dels errors comesos per reconstruir el nostre projecte polític, repensar conjuntament les necessitats de Formentera a curt, mitjà i llarg termini”.
A més, el partit insularista manifesta que “al llarg de la ponència hi haurà una anàlisi de les circumstàncies que motivaren el nostre origen, no molt distants de la situació a la qual el retorn de la dreta ens està portant, i de la importància del nostre llegat.
Però també una reflexió crítica sobre la pèrdua de part del suport, que requereix un replantejament estratègic i noves eines d’acció política”.
El comunicat indica que “aquesta nova situació hem decidit que sigui una oportunitat per rellegir els reptes i noves necessitats de la nostra illa i construir un projecte de futur il·lusionant i incentivador que augmenti la base social del nostre partit”.
Finalment, GxF explica que ha organitzat “diversos espais de debat polític i reflexió al llarg de la seva història, com les convencions o jornades, aquestes darreres molt centrades en els compromisos programàtics”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES