
‘Tuétano’, del Capritxos, el millor pintxo per vot popular en la Ruta des Pintxos 2025
El restaurant Capritxos des Pujols s’ha emportat la distinció del pintxo més votat en la IV Edició de Sa Ruta des Pintxos. Concretament, la proposta premiada ha set “Tuétano”, un pintxo elaborat amb cua de bou amb salsa ‘demi glacé’ i cruixent de mango per part del cuiner Carlos Casado. Jessica Juan, del Capritxos, ha recollit el premi juntament amb el seu xef aquest matí a la seu de la PIMEF.

‘Tuétano’, el pintxo més votat en la Ruta des Pintxos 2025. PIMEF
La Ruta des Pintxos va tenir lloc en onze establiments de restauració de Sant Ferran, Sant Francesc i es Pujols a finals d’abril i principis de maig i és una iniciativa organitzada per la PIMEF juntament amb l’Associació de bars, restaurants i lleure nocturn de Formentera (ABRO). Artal Mayans, conseller insular de Turisme, juntament amb Lidia Álvarez, secretària general de la patronal i membres de la Junta Directiva d’ABRO han estat els encarregats de lliurar els premis d’aquesta edició.
A més, aquest matí també s’han lliurat els premis atorgats per sorteig entre els clients que completaren la Ruta des Pintxos en tots els establiments participants, que han set distribuïts de la següent manera:
1r. 500€ per a Jorge de Valgañon
2n. Assortiment de vins dels cellers de Fills de Rivera per a Leonardo Alonso Castellotti
3r. Assortiment Gin Tònica Schweppes per a Esther Jodar

Alonso, Jodar i Chimirri.
Mayans ha felicitat els guanyadors i ha animat la Pimef i ABRO “a seguir amb aquest tipus d’iniciatives que dinamitzen el sector de la restauració local”.
Franco Chimirri, president d’ABRO, ha agraït “la participació i l’esforç dels restaurants, que se superen en cada edició oferint pintxos d’altíssima qualitat, així com el suport del principal patrocinador Can Refrefor, sense oblidar la inestimable col·laboració de Formentera Foodlovers en la difusió per xarxes de la ruta”.
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.