TOP
Turistes acomodats en unes gandules as Arenals. 7bts

Adjudicats els nous lots d’hamaques i platges, que ocuparan 1400 m² menys

La Junta de Govern del Consell de Formentera ha aprovat avui la proposta d’adjudicació dels lots d’hamaques i para-sols per a l’explotació dels serveis de temporada de les platges de Formentera pel període 2023-2028.

Reducció de la superfície d’ocupació
Des de l’àrea de Medi Ambient es destaca que en aquest nou contracte s’ha reduït la superfície d’ocupació de les platges en 1.378 metres quadrats respecte a l’autorització que hi havia fins ara, amb la qual cosa es guanya més espai per la resta de banyistes, a més d’acotar l’espai concessional per als elements autoritzats.

Formació en temes mediambientals
Respecte a les ofertes presentades, han primat aquelles que faran servir material de bona qualitat i compost per materials més sostenibles. A més, els adjudicataris han de responsabilitzar-se de la neteja de l’espai ocupat i han d’acreditar formació en temes mediambientals com ara gestió de residus, prevenció de la contaminació i vessaments, avarament d’espècies marines, execució de campanyes de conscienciació ambiental, neteges extres de zona de platja, divulgació dels valors ambientals de l’entorn, campanyes de sensibilització en relació amb el canvi climàtic o gestió ambiental.

Pel que fa a la resta de lots, s’està a l’espera de rebre el títol de concessió administrativa de Costes.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES