TOP

Alcaraz serà el candidat al Parlament de Sa Unió de Formentera

Sa Unió de Formentera, la coalició formada pel Partit Popular de Formentera, Compromís amb Formentera i una representació de persones independents de l’illa, ha informat que serà José Manuel Alcaraz el seu candidat a diputat al Parlament de les Illes Balears. Aquesta decisió, confirmada per les juntes directives dels dos partits que formen la coalició, inclou a Verónica Castelló, que ocuparà la plaça de suplent i a Llorenç Córdoba Marí, cap de llista del Consell Insular, com a suplent segon.
L’acord preveu a més la rotació que Alcaraz i Castelló farien passats dos anys de legislatura en cas que Sa Unió de Formentera no aconsegueixi la majoria suficient que els permeti governar al Consell Insular. Les dues formacions, Partit Popular i Compromís amb Formentera, han resolt que el diputat de Formentera formarà part del Grup Mixt.

Javi Serra: “Alcaraz és el més preparat” 
El president de Compromís amb Formentera, Javier Serra, ha explicat que “la decisió ha estat molt senzilla, ja que José Manuel Alcaraz és la persona més preparada que pot tenir Formentera al Parlament. Va treballar mà a mà amb Pep Mayans quan va estar a la cambra balear i ha ocupat llocs de responsabilitat en el Govern balear, pel que coneix molt bé la política autonòmica i sabrà defensar els interessos de Formentera en tot moment”.
Per la seva banda, José Manuel Alcaraz ha volgut referir-se a la seva companya Verónica Castelló de qui ha dit que confia “que ocuparà un lloc destacat al Consell Insular de Formentera presidit per Llorenç Córdoba Marí però si no és així”, creu “que no pot haver-hi persona millor que complementi la presència de Formentera al Parlament. És jove, intel·ligent i té molta projecció”.

Córdoba: Governar a Formentera i tenir presència al Parlament
El candidat Llorenç Córdoba Marí ha conclòs que “José Manuel Alcaraz és un fantàstic cap de cartell per al Parlament balear qui sé que defensarà els interessos de Formentera per sobre de tot. Per això m’agradaria reiterar la importància que Sa Unió de Formentera aconsegueixi governar el Consell Insular i tenir presència al Parlament, per poder fer efectives les polítiques que la nostra illa necessita, tant en l’àmbit local com en l’àmbit autonòmic”.

Compartir

PROGRAMES