TOP
Professor i alumnes, a l’estudi 1 de Ràdio Illa.

Alumnes del Mestre Lluís Andreu entrevisten a Toni Roig, president del Formentera

Lucía Alberto, John Gómez, Pablo Pérez i Joan Roig són alumnes de la classe de 5è A del CEIP Mestre Lluís Andreu que presenten a Ràdio Illa l’entrevista que li han fet a Toni Roig, president de la SD Formentera.

Preguntat pels joves periodistes, el de can Paia explica els seus inicis jugant de porter en els equips inferiors del club roig i negre, a més, ha declarat que descarta instal·lar gespa natural al Camp Municipal i ha detallat que fins a 100.000 euros del pressupost d’1,1 milions de l’entitat es destinen a material per als jugadors. Acompanyats pel seu tutor, Jorge Aroca, els nens reflexionen sobre com han enfocat l’entrevista, com l’han portat a terme i de quina manera plantegen nous temes d’interès per a pròxims treballs.
Aquest espai és una idea dels tutors de 5è de Primària del centre de Sant Francesc en col·laboració amb Ràdio Illa que, al llarg de les setmanes vinents, us oferirà l’oportunitat de descobrir quins temes atrauen la curiositat dels nostres infants d’entre 10 i 11 anys.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES