Cepsa subministra gasoil «A» a preu bonificat pels autoritzats

L’estació de servei de la Savina de Cepsa subministra gasoil «A» a preu del gasoil agrari només per les persones que puguin certificar que estan autoritzades a adquirir aquest combustible bonificat. D’aquesta manera la companyia intenta pal·liar el perjudici pels professionals que no poden adquirir gasoil «B» arran que la seva estació de servei a Formentera hagi clausurat els sortidors d’aquest producte després que s’hagués detectat la mala qualitat del combustible.
Recordam que per mor d’aquest problema, diversos tractors de l’illa han quedat afectats. Entre ells, el tractor marca John Deere de la Cooperativa del Camp de Formentera, que tenia poc més d’un mes d’antiguitat. Ara mateix aquesta unitat es troba aturada en un taller especialitzat de Sant Antoni a l’espera que arribin noves peces des de la delegació de la marca a València.
D’altra banda, la Cooperativa del Camp de Formentera ha confirmat que no té intenció de denunciar els fets i que CEPSA ha afirmat que es farà càrrec de les despeses. Ràdio Illa s’ha posat en contacte amb l’àrea de premsa de Torre CEPSA, a Madrid, sense haver obtingut resposta.

About Author

Comments are closed.

background