Instantània del matx. SDF

Derrota en un derbi poc vistós (Formentera 1 – 2 Penya Deportiva)

El Formentera no ha aconseguit puntuar al Municipal en el derbi pitiús contra la Penya Deportiva de Santa Eulària. Amb aquest resultat els homes de Maikel Romero resten cuers de la classificació amb 3 punts en 7 partits.

El partit ha començat molt bé pels roig-i-negres, que s’avançaven mitjançant una gran jugada trenada, que ha acabat rematant al fons de les malles Bertino al minut 4 de joc (1-0).
La Penya ha sortit mig adormida al camp, però a poc a poc s’ha anat ficant al partit gràcies a les pèrdues dels locals. Al minut 20, Marc Fuentes ha igualat el matx amb un centre xut que s’ha enverinat i ha acabat entrant a la porteria de Guzmán (1-1).
El joc es tornava cada volta més travat, amb moltes imprecisions dels dos conjunts en una primera part poc vistosa. Al minut 29 Bertino ha gaudit d’una gran ocasió quan s’ha plantat sol davant del porter de la Penya, que ha aturat el xut. Amb igualtat al marcador s’ha arribat a la mitja part.

La segona part ha començat amb un control total dels visitants. Al minut 20, Elorza ha estavellat un xut al pal i els formenterers no han pogut posar fre als atacs dels de sa Vila des Riu, que al minut 30 han marcat el segon gol mitjançant Salinas, que ha pogut rematar un rebuig del porter Guzmán. La defensa del Formentera ha mostrat un altre cop les seves febleses i els eivissencs han aconseguit la remuntada.

El pròxim partit serà aquest dimecres a les 19.30 h contra La Nucía, partit que va ser posposat i que li dona l’oportunitat al Formentera de sumar la seva primera victòria en lliga i provar de sortir de la cua de la taula.