TOP
Cartell d’activitats del Casal de Joves.

Desembre farcit d’activitats al Casal de Joves

L’àrea de Joventut ha presentat avui les activitats organitzades durant el mes vinent al Casal de Joves.
Durant aquest mes es faran diverses activitats com ara les dinàmiques del dimarts dia 2 que pretenen visibilitzar el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional que se celebra el 3 de desembre. D’altra banda, el 4 de desembre es farà un taller de fabricació d’una cinta de pilota amb la finalitat d’estimular els reflexos i el 5 de desembre hi haurà amb una sessió de Karaoke sense micro.

Festes de Nadal
L’11 de desembre arrenca la preparació per les Festes de Nadal i es farà un taller de decoració nadalenca per a lluir el Casal. Així mateix, el 16 de desembre se celebrarà un amic invisible amb intercanvi de regals entre els socis i sòcies del Casal potenciant que aquests siguin productes de reciclatge.
El 19 de desembre el jovent del Casal es traslladarà a les pistes des Cap per jugar un partit de futbol mixt. Per a participar en aquesta activitat serà necessari fer reserva.
Tots els dimecres se segueixen oferint pel·lícules i el dia 23 s’estrenarà el vídeo de dansa del grup +13 de les classes de dansa urbana que es realitzen setmanalment de dimarts a dissabte. Les activitats del mes finalitzaran el 29 de desembre amb una competició de FIFA 2020.
Totes les activitats estan adaptades a la normativa de seguretat anticovid.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES