Detinguts i traslladats a Centres d’Internament d’Estrangers tres migrants algerians que s’havien presentat a comissaria

Els Centres d’Internament d’Estrangers de l’estat (CIES) tornen a acollir part dels migrants algerians arribats a les Pitiüses els darrers mesos. En concret, dos d’ells han set traslladats a Madrid i un altre a València.

Dies enrere, i a causa de la manca d’espai per a acollir-los als CIES, s’havia lliurat un NIE provisional a una vintena dels nou-arribats. Aquest document els permetia abandonar Eivissa cap a la península.

Ara però, la falta de places als CIES ja s’ha solucionat, i això ha afectat als darrers migrants irregulars que s’havien presentat voluntàriament a la comissaria de policia de Vila pensant que se’ls lliuraria el NIE provisional. En comptes d’això, han set detinguts i enviats a la península a l’espera de ser repatriats al seu país d’origen.

Cal recordar que des del passat agost fins avui més de 250 algerians en situació irregular han set detinguts a Formentera i Eivissa.

About Author

Comments are closed.

background