TOP
Voluntaris d’Acción Francisco capturen un gat per esterilitzar-lo.

El Consell segueix donant suport a l’esterilització de gats d’Acción Francisco

El Consell de Formentera ha informat Ràdio Illa que “segueix donant suport a Acción Francisco i a la seva tasca de cura dels animals i reconeix la important feina que fa en temes tan delicats com les campanyes d’esterilització de gats, les quals se seguiran sufragant per part de la institució”. Així ha respost el Consell arran de les declaracions a Ràdio Illa de Maria Rosa Mayans, presidenta d’Acción Francisco, que la passada setmana anuncià que l’entitat havia aturat l’esterilització pendent de 100 gats sense amo.
Mayans afirmà que l’associació animalista no tenia capacitat econòmica per seguir amb aquesta campanya després que el Consell hagués deixat de pagar factures anteriors relatives a l’esterilització 40 de felins. Des de l’entitat s’ha preferit no fer públic l’import de les factures pendents.
El departament de premsa de la institució insular ha assenyalat que hi ha pendents de pagament quatre factures, cosa que ha confirmat Acción Francisco. Les factures foren emeses entre setembre i octubre i fan referència a operacions efectuades de juny a setembre. El Consell ha destacat que no ha expirat el termini de pagament i que aquestes factures es tramitaran i s’abonaran en els pròxims dies.

Compartir

PROGRAMES