Els golejadors del matx. D’esquerra a dreta Óscar Gualdron, Juan Villar i Liam Prados. SDF

El Formentera B continua intractable (CF Sant Rafel 1 – SD Formentera B 3)

El Formentera B ha tornat a completar un partit brillant en la jornada 18 de Regional Preferent en guanyar aquest diumenge per 1 a 3 davant el CF Sant Rafel, rival directe per la lluita del play-off d’ascens a Tercera Divisió, tot oferint un futbol de molt nivell.

El filial formenterer sortia amb un gran ritme des del principi i ràpidament demostrava que no volia anar-se’n de Sant Rafel sense els 3 punts.

El conjunt preparat per Armando Manthan es feia amo i senyor del control de la pilota i al minut 8, Óscar Gualdron enviava al fons de la xarxa la pilota que li havia arribat precedida d’una gran jugada col·lectiva (0-1).

Abans d’arribar al descans, els roigs-i-negres van poder ampliar el resultat, però no van estar encertats en la rematada final.

El segon temps va arrencar amb el mateix guió i els formenterers van tornar a veure porteria al ’47, amb una jugada individual de Juan Villar que va deixar enrere dos defenses rivals i va col·locar l’esfèric lluny de l’abast del porter rafeler (0-2).

Només havien passat 11 minuts del segon gol, quan el Formentera B va marcar el gol de la tranquil·litat al 58′, obra de Liam Prados que va rematar a la perfecció una altra jugada de combinació de l’equip (0-3).

Malgrat la superioritat formenterera, el Sant Rafel va retallar distàncies al 64′ amb una diana de Laurence Doe. Un gol que no va suposar cap reacció més del combinat eivissenc, deixant l’1 a 3 fix al lluminós fins al xiulet final de l’àrbitre González Gallardo.

Amb aquesta victòria el Formentera B suma 11 jornades consecutives sense conèixer la derrota, amb un balanç de 9 victòries i 2 empats, i continua 3r classificat amb 33 punts, dos més que el seu immediat perseguidor, el Luchador (4t), i a 6 de la UD Ibiza B (5è).