El Formentera fitxa el porter Pablo Galnares

La SD Formentera ha anunciat aquest dijous el primer fitxatge per a la temporada vinent. Es tracta de Pablo Galnares, porter de 22 anys provinent del CD Bezana, que milita al grup III de Tercera Divisió a Cantàbria.
Malgrat la seva joventut, el nou porter roig i negre ha format part de grans clubs i destaca pel bon joc amb els peus, per la seva seguretat en el joc aeri, la rapidesa de reflexos i l’eficàcia en l’1 contra 1.
Les primeres passes de Galnares en el món del futbol arrenquen al modest club de futbol base Paco Liaño on va començar des de ben petit, en etapa prebenjamí. La seva formació va continuar a la pedrera del Racing de Santander competint els dos anys d’aleví i els dos d’infantil.
Galnares ha militat entre altres conjunts al Celta Juvenil «A», el Racing de Santander «B», la Unión Deportiva Las Palmas «B» i el CD Bezana, on va disputar 20 partits de titular de les 28 jornades que es competiren abans de l’aturada de les lligues a causa de la crisi sanitària.
Ara, la seva següent aventura serà a Formentera, on el jugador arriba amb molta il·lusió: «Coneixia el Formentera de quan va jugar play-off d’ascens a Segona B contra el Cayón. M’han parlat molt bé de l’equip i de l’illa, i arrib amb moltes ganes de fer bé les coses», ha manifestat Pablo Galnares.

About Author

Comments are closed.

background