Els jugadors del Formentera celebren la victòria amb l’afició.

El Formentera s’emporta el derbi pitiús davant de l’Eivissa (1-2)

El Formentera ha guanyat al camp de l’Eivissa-Illes Pitiüses i ja porta quatre victòries consecutives en la lliga, que el consoliden en la cinquena posició. El partit s’ha jugat en el camp de gespa natural de Can Misses 3, davant d’una vuitantena d’aficionats del Formentera animant al seu equip.

Aficionats del Formentera han acompanyat a l’equip a Eivissa. SDF

La primera part ha començat amb els dos equips molt sòlids, sense ocasions de gol i amb joc per les bandes. Al minut 20, Óscar Santiago ha salvat un xut molt perillós de l’Eivissa. A partir d’aquest moment els locals han dut el control del partit, tancant al Formentera al seu camp, però sense generar perill. Al minut 30, el defensa Mendi s’ha lesionat i ha hagut de ser substituït pel debutant Facundo. Males notícies pels roig i negres, que veien com l’Eivissa espitjava. Però en la primera arribada del Formentera, Salinas ha marcat el primer gol, rematant una passada de la mort al minut 38 (0-1). Poc després, al minut 44, el porter local i ex del Formentera, Marcos Contreras, no ha rebutjat bé una pilota i l’error l’ha aprofitat Salinas per posar el 0-2 a l’electrònic. Amb aquest resultat s’ha arribat a la mitja part.
A la represa, l’Eivissa ha sortit amb molta intensitat per retallar distàncies i, al minut 55, Juan Antonio ha marcat l’1 a 2. Els locals pressionaven moltíssim i els homes de Míchel Alonso aguantaven les escomeses. La major part de la segona part s’ha jugat al camp del Formentera amb l’Eivissa atacant, però sense ocasions clares. Al final els roig i negres s’han emportat els tres punts.
El pròxim partit serà diumenge 20, de novembre contra el Mallorca B, al Municipal de Sant Francesc, a les 12 h.