Nando Quesada, autor del gol (Foto arxiu: SD Formentera)

El Formentera s’endú un punt de la visita a Manresa (1-1)

Empat dels roig i negres després d’un partit molt igualat al camp del Congost de Manresa. Amb aquest resultat el Formentera baixa fins a la vuitena plaça de la classificació, avançat per l’Hèrcules, que ha guanyat contra el Prat. El Formentera es manté a set punts de les places de descens.
Ambient fred a Manresa que han escalfat els gairebé 700 aficionats locals, en un partit que ha començat amb igualtat i força intensitat. El Formentera ha pressionat la sortida de l’equip local, que només trobava opcions amb desplaçaments llargs. A la primera part no hi ha hagut rematades a porteria, jugant-se la majoria del temps al mig del camp. Amb empat a zero s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat de manera elèctrica, amb una rematada de cap de Jaume Pascual en la primera jugada d’atac dels manresans, avançant als locals al segon minut de la represa (1-0). La reacció dels formenterers no s’ha fet esperar i cinc minuts després, Nando Quesada rematava de cap una centrada de Diego Díaz per empatar el partit (1-1). A partir d’aquest moment els dos equips han buscat els tres punts, amb més imprecisions que encerts. El defensa central del Manresa, Moha, ha caigut lesionat al minut 60 de partit. L’entrenador Michel Alonso ha apostat aleshores per fer canvis ofensius, donant entrada a Markus i Gorriz al terreny de joc. Els últims minuts de joc han set molt intensos, on semblava que cap dels dos equips es conformaven amb l’empat. El porter Óscar Santiago ha parat dues bones rematades del Manresa, salvant un punt pels seus i deixant l’electrònic amb el definitiu 1-1.

El pròxim partit serà diumenge 12 de febrer contra el Terrassa, al Municipal de Sant Francesc, a les 11h.