TOP
Javier Orero durant una sessió d’entrenament. SDF

El preparador físic Javier Orero s’uneix a l’staff tècnic del Formentera

La SD Formentera ha anunciat aquest dijous la incorporació de Javier Orero García (el Villar, País Valencià, 09/12/1980), com a nou preparador físic del primer equip.

Orero és llicenciat en educació física i diplomat en fisioteràpia, i té una dilatada experiència en equips de futbol. Ha desenvolupat la seva carrera professional en clubs com:

– Llevant UD (equip femení)
– Chengdu Rongcheng, de la Xina, (2018 / 2019 / 2020) aconseguint 2 ascensos i actualment a la Superlliga xinesa
– Col·laboracions amb AFE
– Preparador Físic del Granada CF, formant part de cos tècnic d’Aitor Karanka a la Lliga Smartbank (2022/23)

Ara, arrenca una nova etapa a Formentera motivat pel projecte esportiu que liderarà Maikel Romero: “En el moment en què la direcció esportiva va contactar amb mi, va ser molt senzill arribar a un acord. Quan totes les parts van en la mateixa línia, és fàcil acceptar. Un projecte nou, renovat, amb un tècnic amb ganes de fer-lo molt bé, de treballar i amb el qual hi ha hagut bona química des del principi, han estat claus en la decisió. És una categoria en la qual no he treballat, l’he seguit aquestes temporades enrere, perquè em motiva. Sens dubte, és una oportunitat per treballar pel Formentera. Estar a casa, amb la família, i poder estar lligat al futbol ajudant a l’equip de l’illa”, ha manifestat Orero.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES